Långfredag

Det har varit en riktigt skön långfredag!

Jag, Evvi och hennes systerson Alex åkte till Öknaskolan och mötte upp Hassan, Jenny, Savannah Vanessa med deras mormor och morfar.

Annie var också där så alla barnen (och vuxna) fick en ordentlig guidad tur.

Långfredag på Öknaskolan

Det blev en besök i ladugården, djurhuset med fåglar, ödlor, råttor och kaniner, grisar, hönsen och så klart fårhuset. En skön dag och innan vi lämnat parkeringen så sov Alex som en liten gris, heeelt slut!

De små är mycket orädda lamm just nu och sätter man sig ned och tar det lite lugnt så har man dem i knät eller klättrandes på ryggen. De ska dessutom äta på allt som är löst på kläderna, eller som i mitt fall ett ordentligt tag i näsan…

Lammgrepp om näsan!

Lammgrepp om näsan

Här är lite bilder från dagen!

Glad påsk!

Långfredag på ÖknaskolanLångfredag på Öknaskolan Långfredag på Öknaskolan Långfredag på Öknaskolan Långfredag på Öknaskolan Långfredag på Öknaskolan Långfredag på Öknaskolan Långfredag på Öknaskolan Långfredag på Öknaskolan Långfredag på Öknaskolan Långfredag på Öknaskolan Långfredag på Öknaskolan   Långfredag på ÖknaskolanLångfredag på Öknaskolan Långfredag på Öknaskolan  Långfredag på Öknaskolan Långfredag på ÖknaskolanLångfredag på Öknaskolan