När Lammet Tystnar

Från tacka till tallrik

Hoppa till innehåll
  • Hem
  • Inspiration
  • Om När Lammet Tystnar
När Lammet Tystnar

Leverans till AG

Sådär, en stek med hela benet. Rått sågat rakt av vid höftkulan levererat till AG.

På onsdag blir det Chefs Table lunch, mums!

  

Detta inlägg postades i Okategoriserade den 4 april, 2015 av Mattias (Nr 37129).

Inläggsnavigering

← Resta Gård Chefs Table på AG →

Lammcloud

  • 01122
  • 01401
  • 01402
  • 13040
  • affe
  • anastasia
  • bagge
  • blogg
  • Elin Eriksson
  • familjen
  • gotland
  • hagen
  • hipster
  • hjärtat
  • höstlamm
  • inte lamm
  • intervju
  • inälvsmat
  • johan jureskog
  • jägarexamen
  • kalv
  • ladugården
  • lamm
  • lammisterbandsburgare
  • lammskinn
  • lammstek
  • Lötsberga
  • marathon
  • mat
  • matgeek
  • matintresse
  • mattias hellström
  • matverk 2013
  • midsommar
  • närlammettystnar
  • när lammet tystnar
  • ola håkansson
  • pepptalk
  • primärproduktion
  • recept
  • slakt
  • spårbara
  • susanne
  • tacka
  • öknaskolan

Senaste inläggen

  • Snart är det dags igen!
  • Chefs Table på AG
  • Leverans till AG
  • Resta Gård
  • Flicka möter 01401

Senaste kommentarer

  • Lammsadel i ugn | När Lammet Tystnar om Ett lamm kommer lastat!
  • Mattias (Nr 37129) om Smör
  • Alice Brax om Smör
  • Lamningen är klar och det finns två små lamm att följa | När Lammet Tystnar om Live
  • Mattias (Nr 37129) om Mer lamm på matbordet

Arkiv

  • juni 2018
  • april 2015
  • mars 2015
  • december 2014
  • november 2014
  • september 2014
  • juli 2014
  • juni 2014
  • maj 2014
  • april 2014
  • mars 2014
  • februari 2014
  • januari 2014
  • december 2013
  • november 2013

Kategorier

  • Anastasia
  • Drinken
  • Familjen
  • Intervju
  • Jakt
  • Lammet
  • Lammproducenter
  • Media
  • Okategoriserade
  • Öknaskolan
  • Recepten
  • Restaurangerna
  • Tillbehören
Drivs med WordPress